Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

U15-1 i flot sæsonåbning i øst 1-rækken
19.08.2015

U15-1 i flot sæsonåbning i øst 1-rækken

Sæsonåbning for U15-1 i øst 1 rækken blev gennemført med succes (mere om det senere). I flot solskin med temperaturer på den gode side af 20 blev der onsdag aften 19 AUG 2015 spillet en flot U15-kamp. kampen blev som noget nyt ledet af en dommer med linjevogtere.
1. halvleg startede i et højt tempo hvor begge hold kæmpede hårdt om overherredømmet på midtbanen. I det 13. minut scorede Christoffer Bergmann til 1-0 for U15-1 og 5 minutter senere til 2-0. Blandt de 80-100 tilskuere øjnede man måske en overraskelse. BIF pressede hårdt på U15-1 mål og i det 22. minut blev der udlignet til 2-1.
2. halvleg startede med et hårdt pres på U15-1 som med fight, held og dygtighed modstod angrebene. Som det ofte går i kampe med et ensidigt pres så bli'r omstillingerne farlige. Efter en omstilling og et indlæg fra højre side øger Magnus Jensen føringen til 3-1. Jakob Jensen drev midt i 2. halvleg bolden frem midt på banen og da han ikke bli'r presset vælger han midt for målet cirka 5 meter udenfor forreste kant af feltet at sparke med venstre benet en høj og hård bold som går i mål under overliggeren. BIF pressede hårdt og havde skud på undersiden af overliggeren og ca. 10 min. før tid udlignes til 4-2. Denne stilling holder til slutfløjt.
En mandfolke indsats af spillerne og et skulderklap til træner-teamet.
En flot fodboldkamp på en onsdag aften.

Foto/tekst: Thomas Hesselholt

Se flere billederMål ved Magnus Jensen, Jakob Jensen, Christoffer B

Christian Settergren-RudeGryde justerer taktikken

Tilbage