Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Ny T+ træner - SBI udvider elitesektoren
05.08.2016

Ny T+ træner - SBI udvider elitesektoren

Det er med kæmpe stor tilfredshed, at vi har kunnet tilknytte Daniel Weisdorf som ny T+ træner med fokus på elitearbejdet fra U12 - U15.

Daniel som tidligere har været i SBI som cheftræner for Danmarksserien kommer senest fra Karlslunde IF som han i sidste sæson førte til oprykning til Danmarksserien. Daniel har ligeledes erfaring som U17 træner hos FC Nordsjælland og HB Køge.

Fra sportschefen lyder det:

"Det er en kæmpe gevinst, at vi har kunnet tilknytte Daniel som T+ træner, hermed får vi endnu mere fokus på vores talentarbejde. Daniel vil være kontaktperson for vores trænere fra U12 til U15. Han vil være at finde på træningsbanen i samarbejde med vores dygtige trænere og give en super sparring. Der bliver nu tid til at lave specifik træning osv. Daniel’s hjerte brænder i den grad for udvikling at talentspillere, så jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet og byder Daniel velkommen tilbage/hjem."

Hvis du/I har spørgsmål eller lign. til Daniel kan han kontaktes på: tlf. 20 95 55 62 eller på mail: dw@sbi-slagelse.dk.

Tilbage