Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

7 kampe - 21 point - Slagelse 1887
28.09.2016

7 kampe - 21 point - Slagelse 1887

Senior 1 har stor succes i Sjællandsserien efter de første 7 kampe. Ulrik Ballings trænerteam og spillere gør det godt - det behøver man blot at kigge på stillingen i Sjællandsseriens pulje 2 for at få det bekræftet. SBI ligger dags dato nr. 1 med 21 point og en målscorer på plus 22. SBI er stolte og imponerede af den umiddelbare stilling, men der er lang vej endnu til en oprykning!

I foråret 2016 blev SBI bestyrelse kontaktet af en gruppe på 5 mand. De 5 mand kaldes i daglig tale for "SBI Udvikling" og deres tilbud til SBI bestyrelse var, at de ville stå for afviklingen af senior 1's hjemmekampe. Det være sig kommunikation (ny hjemmeside og Facebook-side), billetter, salg fra boder, speaker, programmer, koordination af de frivillige m.m. For SBI bestyrelse var det som at "vinde i lotto" at få sådan et tilbud om hjælp.

SBI Udvikling ledes af Jacob Vedel Søndergaard og består af Mick Keller, Mathias Paaske, Andres Grønkjær, Jimmy B. Olsen og Henrik Olsen.

Genrejsningen af seniorfodbolden i Slagelse har ved SBI Udviklings hjælp fået en god start som måske indirekte kan ses på stillingen.

Under navnet "Slagelse 1887" er der en ny Facebook-side (klik her) som på små 3 måneder har tæt på 1.000 Synes Godt Om. På hjemmesiden "www.slagelse1887.dk" (klik her) kan der købes sæsonkort og billetter. Instagram, Twitter og YouTube er også med under "slagelse1887".

SBI er på vej med klubbens seniorhold - ungdommen kan også og klubben bli'r stærkere og stærkere som tiden går. Det er ikke de kortsigtede mål som har fokus, men derimod målet i horisonten. Det er ikke kedeligt i Slagelse - tværtimod det går den rigtige vej.

Foto/tekst: Thomas Hesselholt, næstformand.

Tilbage