Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

07.10.2016

SBI prioriteret idræt i 22. Team Danmark kommune

Sangen "Slagelse en Sommerdag" blev spillet som indledning til åbning af Sportscollege.

Fredag 30. september 2016 underskrev Team Danmark og Slagelse Kommune en 4-årig samarbejdsaftale hvor bl.a. SBI repræsenterer fodbold som en af seks prioriterede idrætter.(læs mere).

SBI repræsenterer fodbold i rammen af "Slagelse Talent og Elite" (STE) og Eliteidrætsklasserne som udgør Slagelse Kommunes elitekoncept for unge atleter. SBI har for de næste 4 år udfærdiget en handlingsplan som forpligter SBI til at støtte og udbygge på fodboldområdet i f.t. de fodboldspillere som indgår i bl.a. morgentræning.

Slagelse Boligselskab og Slagelse Kommune har i partnerskab opført Sportscollege (består udover fællesområder af 73 ungdomsboliger navngivet Stadionparken).

SBI formand Michael Birkedal satte sin underskrift på Team Danmark aftalen sammen med formænd for lokale idrætsklubber der repræsenterer svømning, badminton, volleyball, cykling og golf.

SBI vil elitefodbold på Vestsjælland og har troen på, at Slagelse Kommune vil udbygge de eksisterende faciliteter - hvis ikke så kan SBI ikke levere som forventet.

Tekst/video/foto: Thomas Hesselholt, næstformand

Se flere billederSBI formand Michael Birkedal skriver under.

TDK dirketør Lone Hansen og borgmester Stén Knuth

Tilbage