Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

U12 (årgang 2005) på træningslejr hos FCM
15.11.2016

U12 (årgang 2005) på træningslejr hos FCM

U12 (årgang 2005) på træningslejr hos FC Midtjylland.
Lørdag (12 NOV) morgen kl. 7.30 drog 18 spændte U12-drenge af sted mod Ikast for at træne og spille kamp mod FC Midtjyllands udvalgte talentdrenge. Træningslejren var med overnatning hos værtsfamilierne til FCM drengene, hvilket gjorde turen endnu mere spændende.

U12 FCM-cheftræner Andreas Wichmann tog pænt imod os, og sammen med SBI cheftræner Søren Heber havde de udarbejdet et fantastisk forløb med en masse gode træningspas, rundvisning på akademiet, hygge og ikke mindst tænkt meget over hvordan drengene hurtigst muligt fandt sammen på bedst mulige måde. Værtsfamilierne og FCM-drengene fandt vi ud af, var mindst lige så spændte på, hvem de skulle have med hjem og overnatte samt åbne deres hjem op for.
"Ulvene" og deres forældre, som kommer fra nær og fjern (bl.a. Thisted, Silkeborg og Ringkøbing, hvor de spiller til dagligt) tog vildt pænt imod og fortalte, at vi havde verdens sejeste drenge både på og udenfor banen.

På træningsbanen havde ulvene godt nok hurtige fødder, var særdeles gode på førsteberøringerne og i deres vendinger. Derfor blev vi med vores to hold også matchet gevaldigt, og med en sejr på 4-3 samt et nederlag på 1-9 (1-3 efter 34 meget flotte minutter) måtte vi erkende, at der er en grund til, at netop de drenge er udvalgt fra ca. 100 samarbejdsklubber.
Efter søndagens (13 NOV) morgen og eftermiddags træning kom der lige slut spørgsmålet på den sidste de-briefing "skal vi så ikke snart til Slagelse og besøge jer?" - ikke den værste afslutning på en fantastisk weekend med sigte på talentudvikling og dannelse af hele mennesker. På vejen hjem i bilen kl. 17 blev der fra bagsæderne snakket fodbold, overnatning og ikke mindst hvor fed en oplevelse det havde været.

Så et stort rungende tak til FC Midtjylland, værtsfamilierne, U12 FCM-drengene og ikke mindst FCM-trænerne for en kanon weekend i det midtjyske.


Tekst/foto: Martin Thilemann, U12-træner

Tilbage