Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Uvirkelig U19 afslutning på solid sæson
16.11.2016

Uvirkelig U19 afslutning på solid sæson

Uvirkelig U19 afslutning på solid sæson

Inden sæsonens sidste kamp hjemme mod bundholdet B1903, lå U19 i front af rækken, og havde dermed selv muligheden for at sikre sig 1.pladsen. Målscoreren kunne dog i teorien komme i spil i forhold til nærmeste konkurrent Holbæk, men det skulle vise sig aldrig at blive et tema.

Hjemmeholdet endte nemlig med at vinde kampen med uvirkelige 18-1, og dermed tage puljesejren. Ord som ”billig baggrund” og ”svag modstand” vil jo naturligt komme over ens læber, og det er da selvfølgelig også en del af sandheden. Men at score et mål i gennemsnit hvert 5. minut over 90 min. kræver alligevel noget ud over det sædvanlige, og drengene skal have stor ros for at bevare koncentrationen gennem hele opgøret. Og det er netop denne ærgerrighed og vilje til at ville spille alle situationer til ende, der kendetegner mange af spillerne på holdet.

Faktisk har der fra den sportslige ledelse ikke været en resultatmæssig målsætning om at skulle ende i toppen denne sæson, og med et set-up, hvor U19 hver weekend skulle afgive spillere til seniorholdene, lå det måske heller ikke kortene at det skulle ende sådan.

Men efter en lidt ”shaky” start med mindre gode præstationer i de første udekampe, har spillerne virkelig løftet sig, og i mange kampe leveret en god omgang offensiv og attraktiv fodbold.

At der virkelig er talent i truppen, ses tydeligt på de præstationer U19-spillerne har leveret på serie 1 holdet, hvor spillerne i stor stil har bidraget til det flotte efterår som Henrik Carlsons tropper har leveret. Nogle af spillerne der har været anvendt, har altså knapt været fyldt 17 år! Det er imponerende!

Men talent gør det ikke alene, og det er drengene bevidste om. Der venter meget hårdt arbejde forude, hvis spillerne skal gøre sig forhåbninger om en dag at repræsentere SBIs bedste mandskab, med den ambitiøse plan som klubben har fremlagt for de kommende år.

Men indtil videre kan drengene se tilbage på et godkendt halvår, så giv dem et motiverende klap på skulderen eller et ”thumbs up” når I møder dem, det har de fortjent.

Se alle billeder fra kampen på SBI's Facebook-side (klik her)

Tekst: Rasmus Ølegaard, cheftræner U19

Foto: SBI-fotograf Noah Thilemann

Tilbage