Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Sportschefen sætter ord på forventninger
26.01.2017

Sportschefen sætter ord på forventninger

Sportschef Søren Andersen sætter ord på SBI's forventninger til klubbens ældste hold.

Sportschefen udtaler; "Efter at have fulgt opstart og træningen for vores seniortrup, konstaterer jeg, at der er stort fremmøde. Vi ser i den kommende sæson frem til et forår, hvor jeg håber, at trænerteamet og spillerne har fokus på turneringsopgøret mod Haslev FC (SBI web: SØN 09 APR kl. 15.00) Vi er alle nødt til at have fokus på kampene en for en og ikke tage noget for givet. Efteråret 2016 var en kæmpe succes for os alle, men der er ingen tvivl om at SBI netop er blevet holdet alle vil slå."

Om opstart til turneringen og trænertillid fortsætter sportschefen;

"Det er et krav til trænerteamet, herunder den fysiske træner Thomas Sundman, at spillerne skal være i fysisk god tilstand samt at spillerne kan holde fokus dels på opgaven fra kamp til kamp, selvfølgelig med det endelige formål at oprykningen til Danmarkserien sker til sommer.

Jeg har stor tiltro til, at Ulrik Balling vil løfte og indfri de forventninger vi alle har her i foråret 2017. Jeg ser også Ulrik Balling være manden, der på længere sigt står i spidsen for senior 1 og er med til at føre SBI tilbage i divisionen indenfor de kommende år."

Om senior 2 (serie 1);

"Jeg har ikke store resultatmæssige krav til vores serie 1-hold (senior 2). Dette hold skal og vil være et udviklingshold, et såkaldt "Young Talent"-hold, hvor dels vores unge U19-spillere kan udvikle sig sammen med de unge seriespillere der ikke er blandt Ulriks udvalgte. Eneste krav er at holdet skal blive i serie 1."

Om seniortruppens sammensætning;

"Når jeg ser på vores seniortrup, har vi sagt farvel til Kasper Morsing der skal studere i Odense og vi har også sagt farvel til vores målmand Kristian Lindenchrone Larsen. Specielt det sidste betyder, at jeg er nødt til at skal finde en ny keeper - dette arbejder jeg netop på i disse dage."

Nye spillere til første seniortræning;

"Vores seniortrup har fået besøg af vores tidligere angriber Ismail Hidiroglu, Rasmus Grønne fra Kalundborg GB, Bo Hansen fra B73, Husin Ali FC Storebælt, Frederik Moll er kommet ”hjem” fra Køge. Jeg har selv trænet Moll som U17-spiller, så et dejlig gensyn. Truppen skal ned på 25 - 28, hvor vi også skal have plads til U19 udviklingsspillere."

SBI-hjertet skal banke hos spillerne;

"Når jeg skal opsummere omkring seniortruppen, så vil der blive lagt vægt på, at vi vil og skal have spillere, hvor hjertet også banker for klubben og vores værdier. Vi vil spille på Slagelse Stadion med spillere som vores tilskuere og sponsorer har et genkendelses forhold til. Kort sagt skal man som spiller spille i vores klub, fordi man kan lide at være en del af SBI."

Foto: SBI-kontor

Tilbage