Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

27.01.2017

Cheftræner Ulrik Balling om foråret 2017 (video)

Video: Intervalspil fra den første træning MAN 23 JAN 2017.

SBI web har stillet et par spørgsmål til cheftræner Ulrik Balling omkring forventninger til opstart, truppen og forårets kampe.

SBI web: Dine (som træner) forventninger til forårssæsonen i Sjællandsserien?

Ulrik Balling: ”Det bliver en spændende forårssæson, som vi går i møde. Det bliver selvfølgelig svært at leve op til vores fantastiske efterår, men vi vil gøre alt for at rykke op.Jeg håber, at vi kan ”rykke” spillerne og holdet endnu mere, end vi allerede har gjort.”

SBI web: Er spillertruppen stærk og bred nok til at vinde Sjællandsserien?

Ulrik Balling: ”Jeg synes, at vi har en stærk og bred trup. Der er selvfølgelig altid positioner, hvor man kunne ønske sig forstærkninger, men det er disse lokale spillere, der har spillet os i en god position, og derfor skal de også have chancen for at gøre arbejdet færdigt.”

SBI web: Hvad skal man lægge i resultaterne for de planlagte træningskampe?

Ulrik Balling: ”I forhold til træningskampene så har vi jo igennem hele 2016 arbejdet hårdt for at vinde hver eneste kamp. Det er vigtigt for os, at skabe en vinderkultur. Når det er sagt, så vil vi selvfølgelig prøve en masse ting af i træningskampene, og det kan være, at det koster lidt på resultaterne. Jeg synes faktisk, det er lykkedes, at få nogle rigtig gode træningsmodstandere, så det bliver spændende at se, hvor vi står, når det går løs i april. Jeg vil jo hellere vinde turneringskampene end træningskampene, men vi går på banen, hver gang for at vinde og det gælder også, når vi skal spille mod hold fra højere rækker.”

Foto/video: SBI-kontor.

Tilbage