Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Mens U7 venter på at foråret kommer
16.03.2017

Mens U7 venter på at foråret kommer

Drengene har spillet et hav af turneringer. Det er blevet til VinterBold i U8 række C, halvbane stævner og indendørs stævner i U8 række C og D. Derudover er der spillet kommunemesterskab og vi har haft besøg af Vemmelev til nogle supergode træningskampe.

Alle stævner har været super gode og det er imponerende så glade drengene er for spillet, men så sandelig også det sociale.
Der er plads til alle uanset niveau og de hygger sig på kryds og tværs af relationer. Lige præcis sådan som fodbold skal være :-)

Vi har i hver weekend fra oktober til marts haft minimum 1 hold ude at spille, dog ikke i juleferien. I starten var det meget de samme som skulle afsted, men nu er der rift om pladserne.
Dejligt at forældrene støtter op om holdet og giver sig tid til at køre Sjælland tyndt.

Drengene har fået en bunke medaljer og lidt pokaler med hjem til værelset. Det er jo altid sjovt at få hængt en medalje om halsen :-)

Vores tilgang til kampene er altid at få spillet en masse bold uanset resultatet. Vi vil gerne have bolden og vi vil meget gerne frem til modstanderens mål og så betyder det ikke så meget hvis de andre scorer på en omstilling.
Drengene har hurtigt lært at det er helt ok at tabe en kamp. Jeg tror også, at det er derfor, at vi vinder mere end vi taber. Drengene tænker nemlig slet ikke så meget over det.
Resultatfodbold må komme når de rammer elite-årgangene :-)

Forældregruppen skal også roses for at bakke holdet op uden at stille for store krav til hverken trænere eller spillere. Det gør det til en fornøjelse at være afsted :-)

Holdet glæder sig til foråret og vi er sikre på at den positive udvikling vil fortsætte mange år endnu.

Tak til alle omkring holdet, spillere, forældre, søskende og trænere.

Der er lagt et par billeder på som fint illustrerer de sidste par måneder :-)

Se flere billederKommunemesterskab

Træningskampe vs VemmelevHalvbanestævneIndendørsstævne i VesthallenHigh FiveGlad trænerSamling 1Samling 2

Tilbage