Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

U13-1 åbnede med sejr
03.04.2017

U13-1 åbnede med sejr

Første april er normalt kendetegn for aprilsnare, sjov og spas – men det var ikke, hvad der var på dagsordenen for SBI's U13-mandskab. Første turneringskamp stod for døren efter en lang vinterpause! Modstanderen var Vanløse IF – et hold, som vi i vinterpausen slog i en træningskamp – så sejr og god turneringsstart i ØST2 var et must!

På taktikmødet før kamp blev det gjort klart for drengene, at nøglen til sejr i dag var frivillige løb – ”så skulle resten af vores aftaler nok komme”.

Kampstart var klokken 13:00, og mange spillere fra årgangen, forældre, trænere mm. var mødt op til solskin og en tændt ”start-8’er”!

Fra start satte vi os ret markant på spillet med flere afslutninger inden for de første fem minutter – og der blev på trænerbænken konkluderet, at det var ”en god start”.

Efter 7 minutter får vi en kold spand vand i hovedet – vi har problemer med at cleare en bold, en afslutning bliver rettet af og Mikkel på målet har ikke mulighed for at se bolden i tide; 0-1…

Den kolde spand vand i hovedet bliver hurtigt vendt – og vi får igen overtaget på kampen, men vi skulle alligevel (efter et stolpeskud og andre chancer) trække den til fem minutter før pausen, før forløsningen kom. Her gad Mads Grosen ikke at være bagud længere, så han erobrede bolden 1 meter foran egen baglinje – driver den op igennem banen, sætter tre mand og sparker den afrettet i kassen – ren ”Maradona-stil”!

Herefter tog det fart, hvor vi på tre minutter scorer yderligere to mål sat ind af Ibrahim og Malthe Q (med flot assists fra Edin og Malthe Q), og vi er foran 3-1 ved pausen.

I pausen var der kun plads til få rettelser foruden ros for præstationen i 1. Halvleg – og der i fællesskab blevet givet klar besked om, at vi skulle gøre det færdigt!

Det fik vi hurtigt sat på plads – tre minutter inde i anden halvleg spilles en bold fint op på Ibrahim, som lægger af til Lucas og tager løbet videre i dybden. Lucas tager flot et træk videre frem i banen, og stikker Ibrahim dybt, som køligt sparker den fladt i lange hjørne første gang – 4-1!

De næste 15-20 minutter bølgede lidt frem og tilbage uden nogen faretruende momenter set med blå- og røde briller. Fem minutter før tid skete der igen lidt. Edin modtager bolden på venstre-kanten, tager et flot, langt træk ind i banen forbi et par mand, afslutter fladt mod langt hjørne – hvor Malik dukker op og prikker bolden over stregen til 5-1!

Vanløse fik lov til at trøste sig med en reducering til 5-2 med 10 sekunder tilbage af kampen – men en aprilsnar var det ikke, at SBI's U13-1 starter turneringen ud med en sejr!

Tekst: U13 trænerteam - foto: SBI-fotograf

Tilbage