Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Fælles træningsdag U6-U8
06.04.2017

Fælles træningsdag U6-U8

Lørdag d. 1/4 var SBIs 3 og 5-mands baner fulde af glade og dygtige fodbolddrenge. SBI U6, U7 og U8 havde nemlig arrangeret en fælles træningsdag sammen med FC Storebælt og Sørbymagle IF. Vejret var med os, græsset grønt og humøret højt hos forventningsfulde drenge, forældre og trænere. Drengene var delt i deres egne årgange, men ellers var der fælles træning på tværs af klubber med opvarmning, stationstræning og til sidst lidt kampe.

Undervejs blev der også tid til en drikkepause for at nyde dejlige juice, som var sponsoreret af Capri Sonne. Tak for det. Forældre blev også inviteret i klubhuset til en kop kaffe og lidt information fra SBIs børnetræner ansvarig Martin Thilemann.

SBIs trænere vil gerne takke alle for en dejlig dag og vi er sikre på at vi kommer til at gentage denne type arrangementer fremover.
Her er lidt indtryk fra dagen

Se flere billederKaoskegler

Træning i dejligt vejrFælles træningsdag U6-U8Capri Sonne i solenCapri Sonne med gode fodbodkammeraterFælles træningsdag 2Fælles træningsdag 3Fælles træningsdag 4Fælles træningsdag 5Fælles træningsdag 6Fælles træningsdag 7Fælles afslutningFælles træningsdag 8

Tilbage