Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Velkommen hjem
05.07.2017

Velkommen hjem

En gammel kending hos SBI vender hjem for at blive U15 cheftræner - Thomas Jakobsen.

Thomas Jakobsen overtager U15-cheftræner posten efter denne seneste sæson at have sikret FC Storebælts bedste seniorhold oprykning til serie 2.

Thomas' fodbold-CV er stort med træner funktioner fra 1994-98 hos SBI for forskellige ungdomshold. Efter en pause fra trænergerningen i perioden 1998-2012 bli'r den genoptaget på seniorniveau hos B.73, FS Hashøj og senest to år hos FC Storebælt.

I perioden 1999-2017 har Thomas virket som DBU regionaltræner for U14-talenter og har i en flerårig periode haft ansvaret for U14-træf, hvor 64 udvalgte U14-spillere er medier for trænere der er under A-uddannelse.  

Thomas har UEFA B-licens, hvilket er planlagt at kunne blive til A under tiden hos SBI.

SBI web har spurgt Thomas Jakobsen, hvilke forventninger han har til den kommende SBI trænergerning?

"Det bliver dejligt at skulle stå i spidsen for en gruppe spillere, som virkelig vil fodbold, og som kommer for at blive bedre – hver gang.  Udvikling af den enkelte spiller, og holdet som helhed har for mig altid været det vigtigste i trænergerningen. Men tag ikke fejl – vi spiller fodbold for at vinde. Men har vi ikke udvikling i højsædet, og løfter vi ikke den enkelte spiller og holdet som helhed, så vinder vi ikke fodboldkampene - tingene hænger sammen.  Det bliver spændende igen at være en del af talentudviklingen på Vestsjælland."

Velkommen hjem Thomas!

Foto/tekst: SBI-kontor

Tilbage