Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

U11 på tur til Vildbjerg
08.08.2017

U11 på tur til Vildbjerg

U11 drengene skulle prøve kræfter med Vildbjerg Cup i uge 31. Stævnet er fantastisk til at få de sociale relationer på plads og da der er kommet et par nye spillere til, var dette en god mulighed for at danne gode venskaber.

De første var allerede på plads om onsdagen og fik set lidt CHL kvalifikation og hygget sig sammen inden stævnet gik i gang om torsdagen.

Pga regn, regn og atter regn var vi lidt bekymrede for banernes tilstand. Drengene skulle spille første kamp kl 18:25 torsdag aften. Men banerne i Vildbjerg kan tåle MEGET vand, kun i den sidste gruppe kamp i puljespillet var der for meget vand på banerne. Imponerende at der ikke var større problemer når man tænker på de vandmængder der faldt i de 4 dage stævnet varede. Kæmpe ros til arrangørerne for at have så gode baner.

Første kamp mod BBB blev en jævn affære med jævnt spil. 1-1 endte kampen og drengene var nu i gang. Tydeligt at holdet var lidt ferie ramt, men forventningerne var stadig høje.
Anden kamp skulle spilles fredag kl 12:35 og her mødte vi et Silkeborg hold der tidligere havde slået Espergærde. Igen blev det en lidt rodet kamp, med masser af dueller og meget lidt poleret spil. Igen endte kampen 1-1, og nu var det kun en sejr, der ville sende drengene videre i A-slutspillet.
Vi blev lidt overraskede over den bane der ventede os, hele det ene målfelt var et soppebassin. Men drengene viste nu hvad de også kan, nemlig at give den MAX gas. Der blev gået til den i tacklingerne og spillet flød meget bedre. Det endte med en 3-0 sejr over Espergærde og nu var U11 drengene videre som puljevinder i A-spillet.

I kvartfinalen ventede Thisted kl. 09:10 lørdag morgen og vi var lidt usikre på om drengene var helt klar, men de viste hurtigt at de ville noget til dette stævne. Super flot spil og godt kæmpende vandt de fortjent 3-1 over Thisted.
Nu skulle drengene møde HAH Jylland som var et sammensat hold fra Aalborg, Hjørring og Horsens. Kampen blev spillet kl 17:30 altså 8 timer senere end deres kvartfinale, lidt lang ventetid mellem kampene, men sådan var vilkårene for alle hold. Drengene blev mødt af et meget konsekvent og effekt hold. På 4 chancer scorede HAH 4 mål og så var det op ad bakke for drengene. Men de kæmpede videre og fik scoret et enkelt mål. I denne kamp havde drengene bolden mest og spillede faktisk en rigtig god gang fodbold, men når man ikke scorer på sine chancer, så er det svært.

Drengene skulle nu sætte sig op til en Bronzekamp tidligt søndag morgen. Kl. 08:35 fløjtede dommeren op på kunst 2, da den bane de ellers skulle spille på lå under vand. Fedt at arrangørerne havde styr på omfordeling af baner til disse vigtige kampe. Drengene mødte et godt spillende Viborg Søndermarken hold og de havde et par meget dygtige spillere. Drengene havde desværre ikke meget at give af og kampen endte med et nederlag på 3-0. Meget ærgerligt, men det vigtigste på denne tur var det sociale samvær og det fungerede helt perfekt.

Alle drengene har haft en super hyggelig tur. Der er dannet relationer på kryds og tværs, hvilket er vigtigt for et hold. Vi er sikre på at sådanne ture er gode og vigtige for U11 holdet og de bliver spændende at følge den kommende tid.

Der skal også lyde en stor tak til Per og Andreas for at tage ansvaret for drengene under kampene og til morgenmad, frokost og aftensmad. I gjorde en super god indsats og drengene hyggede sig meget med jer J

Forældrene virkede også til at have haft en rigtig god tur. Masser af grin og hygge var kendetegnene for forældregruppen. Der var plads til alle og selvom vejret til tider var udfordrende var humøret stadig højt.

Tak til alle på denne tur og drengene bliver spændene at følge den kommende sæson under Admirs kyndige vejledning.

Forza SBI

Se flere billederSammenhold

ScoringFrederik trykker afOskar i kontrolChristian afleveringIan er påpasseligBertram i fartTristan driblerMathias i kontrolEmil udsparkNicolai udfordrerAdam i fartGlæde 1Glæde 2

Tilbage