Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

U19 vinder af øst 1 i efteråret
26.11.2017

U19 vinder af øst 1 i efteråret

Martin Ahlgren runder en forvirret forsvarer.

Efterårssæsonen 2017 startede, mens det stadig var sommer. Vi indkasserer 6 mål i de 3 første kampe, men hvad gør det, når vi selv laver 14, og vinder kampene. Forsvaret bliver stabiliseret, og i det næste 3 kampe ”holder vi nullet”, men laver ”kun” 11 mål. Herefter møder vi lidt stærkere modstand, og vinder nogle tætte kampe, taber en enkelt kamp lidt unødvendigt, hvorefter vi igen ”holder nullet” i 3 kampe, inden vi i efterårsstormen i den sidste kamp spiller 1-1.

Ind imellem fik vi også tid til at vinde 3 pokalkampe – senest over cheftræner Ib Kristensens tidligere klub, Holbæk, som nu spiller i 1. division. Sejren over Holbæk betyder, at vi tyvstarter forårssæsonen med en kvartfinale hjemme mod Lyngbys ligahold onsdag d. 21.03 klokken 18.30 på kunst.

Truppen startede med 24 mand, heraf 3 målmænd. Vi har været nogenlunde forskånet for skader, men her sidst på sæsonen har der desværre været lidt for mange, der har måttet melde fra, og i en enkelt kamp måtte vi have hjælp fra tre U 17 spillere. De tre faldt dog på ingen måde igennem, og det lover godt for holdets fremtid, da cirka halvdelen af den nuværende trup stadig kun er førsteårs U 19. Flere af spillerne har været ”på besøg” på serie 1 holdet, og har været medvirkende til, at serie 1 ligger med i toppen af rækken.

Den står snart på vinterferie, og vi vil gerne sige tak til alle omkring holdet for en god halvsæson.

Træningen starter igen mandag den 15. januar 2018 og i opstarten skal vi møde flere 1. div. hold i træningskampe.

Det bliver svært at gentage succesen fra dette efterår, men der er ingen tvivl om, at spillerne og trænerteamet vil gøre alt, hvad vi kan, for at det sker. Forårets kampe vil også blive brugt på udvikling af spillerne og så skal vi også se frem mod den sæson efter sommerferien.

God vinterpause, god jul og godt nytår til alle i og omkring klubben.

Ib Kristensen / Niels Sørensen

Tilbage