Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Mønstring for U12-U15
11.01.2018

Mønstring for U12-U15

På en fantastisk vintermorgen, søndag den 7. januar var juleferien slut for Slagelse B&I's yngste ungdomsårgange. Termometret viste et par minusgrader, vinden stod stille og solen rejste sig smukt over Slagelse Stadion da spillere og trænere fra U12, 13, 14 og 15 mødtes foran SBI's klubhus og kunne ønske hinanden godt nytår.
Mødetiden var kl. 09:15 og efter en kort velkomst, begav de 94 spillere og 14 trænere sig ud på en klassisk SBI-march. En gåtur rundt om hele klubbens anlæg, hvor der blev grinet og snakket om hvad man havde lavet i ferien.Efter en hyggelig gåtur, var det tid til årets første træningspas. Der blev gået til stålet på begge SBI's flotte kunstbaner og det var tydeligt, at både spillere og trænere, havde glædet sig til at komme i gang efter ferien.Da træningen var veloverstået og drengene havde været nede at klæde om var det tid til frokost. Bratved Catering serverede lasagne og salat i klubhuset, der blev godt fyldt op af den store flok. Her gik drengene igen til den og kroppene blev fyldt med energi på ny. Da fadene var tømte, var det Sportschef Søren Andersens tur til at komme på banen, med et omlæg om klubbens visioner og værdier. Her blev der lyttet aktivt fra de mange spillere, når Søren vendte de vigtige værdier som hårdt arbejde, respekt og ydmyghed, samt fortalte om hvor vigtigt den enkelte spillers udvikling er for alle trænere og leder i Slagelse B&I.
Cirka kl. 13:30 var det tak for i dag. En dag med intensitet på banerne, en masse socialt på tværs af årgangene, samt interessante inputs fra Sportchefen var slut og fodboldåret 2018 nu officielt skudt i gang i Slagelse B&I's T+ afdeling

Se flere billederGå tur

TræningTræning2Gå tur 2

Tilbage