Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Tak til Thomas Hesselholt
11.03.2018

Tak til Thomas Hesselholt

Tak til Thomas Hesselholt  

 

På den netop afholdte generalforsamling i SBI blev Mick Keller valgt som nyt medlem af SBI´s bestyrelse. Tillykke og velkommen til Mick.

SBI´s bestyrelsesmedlem Thomas Hesselholt havde inden generalforsamlingen desværre meddelt, at han ikke ønskede genvalg.

Thomas startede oprindeligt som træner i SBI, men pga. hans store overblik og evne til at organisere kom han hurtigt med i bestyrelsesarbejdet, hvor han har været næstformand siden 2016.

Både før og efter Thomas blev valgt ind i bestyrelsen, har han på fornem vis varetaget et utal af store og små opgaver, og han har hver eneste uge lagt en utrættelig indsats og rigtig mange timer i sit arbejde for klubben. Der er nok ikke mange ledere, trænere, spillere og forældre i klubben, som ikke på et eller andet tidspunkt har været i kontakt med Thomas, og på den måde har stiftet bekendtskab med hans store hjælpsomhed og iver for at gøre det bedste for SBI.

Det er helt umuligt at nævne alle Thomas´ opgaver og projekter, men et lille udpluk er: Repræsentant for SBI i utallige møder med Slagelse Kommune, DBU, SBU, andre klubber mv., ansvarlig for turneringsplanlægning, banefordeling og omklædningsrum, ansvarlig for bolddrenge på stadion, licensansvarlig, klargøring af bane 4 for U17 og serie 1, ansvar for depot, administration af nøgler og adgangsbrikker, administration af web, FB, YouTube, infoskærme mv. , kontakt til gartner, koordinering af fotograf og videomand, speaker på stadion, besvarelse af mails fra SBI kontor, grillmaster til SBI jubilæum osv. osv. osv.

Thomas Hesselholt efterlader et stort hul i SBI´s bestyrelse og resten af klubben, og vi vil hermed udtrykke en kæmpe tak til Thomas for hans uvurderlige indsats.  

Held og lykke fremover Thomas – vi håber at se dig på stadion som tilskuer.

SBI´s bestyrelse og resten af klubben.

Tilbage