Slagelse Boldklub & Idrætsforening

SBI Grafik

Nyheder

Ude godt - hjemme bedst
14.05.2018

Ude godt - hjemme bedst

Zouher vender tilbage til Slagelse B&I, hvor hans trænerkarriere for alvor tog fart. Efter to gode år og en A træner udd. i bagagen vender Zouher tilbage fra sit ophold i Næstved.

Da jeg hørte at Zouher skulle stoppe i Næstved, kunne jeg ikke holde mig fra at give ham et kald.

I vores indledende snakke kunne jeg mærke på Zouher at han brændte for talentudviklingen for de unge drenge i en tidlig alder. Vi har derfor landet en aftale hvor Zouher bliver cheftræner for årgangen 2007/U12 efter sommer, samtidig med at han bliver ansvarlig for udviklingsmiljøet fra U10 og U11 også. Vi glæder os meget til samarbejdet med Zouher.

Jeg føler jo selv jeg har været med til at få sat skub i Zouher’s trænerkarriere, så naturligvis gør det mig glad, nu at skulle arbejde sammen med ham igen udtaler sportschef Søren Andersen.

Zouher udtaler: Slagelse B&I ligger blot 14 min. kørsel fra mit hjem i Korsør, så da Søren ringede, var jeg da interesseret i at høre hvordan det gik i Slagelse B&I.

Jeg får nu mulighed for at præge de unge drenge i en tidlig alder, da jeg får det overordnet ansvarlig for talentudviklingen nede fra U10 til U12.

Jeg bliver cheftræner for den meget talentfulde årgang 2007, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage hvor det hele tog fart.

Slagelse B&I har fået lavet de allerbedste rammer for både spillere og trænere, så min beslutning om at komme tilbage var ret nem udtaler Zouher

Tilbage